Zoneterapi

Med zoneterapi kan man behandle kroniske og akutte lidelser samt fysiske og psykiske ubalancer.

Metoden bygger på principperne fra moderne vestlig lægevidenskab kombineret med årtusinders visdom fra traditionel kinesisk medicin.

Behandlingen bliver udført ud fra fastlagte zoner under fødderne samt trykpunkter på kroppen.

Den egner sig til alle aldre.

Zoneterapiens Historie

Zoneterapi er den mest benyttede alternative behandlingsform i Danmark. Og det er der en grund til. For med zoneterapi kan man komme langt med at rette op på ubalancer i krop og psyke.

Den form for zoneterapi, jeg primært behandler ud fra, ligger tæt op ad østlig sygdomsforståelse, som blandt andet er kendt fra akupunktur. Samtidig er den kombineret med den nyeste viden fra vestlig medicin.

Et af mine specialer er muskulær zoneterapi
Det er en effektiv metode til at afspænde og løsne op for alle kroppens muskler, blandt andet nogle muskelgrupper, man ikke kan nå ind til med eksempelvis massage.

Zoneterapien tager grundlæggende udgangspunkt i, at hver enkelt del af kroppen reflekteres på fødderne i fastlagte zoner. Anatomisk er fødderne et spejlbillede af kroppen, således at hoved- og halszonerne befinder sig på tæerne, overkroppen på den øverste del af fødderne, bughulen på den midterste del og bækken/underkrop på hæl- og ankelområde.

Jeg masserer og trykker på de zoner, der relateres til den enkeltes problem og stimulerer herved blodcirkulationen og energistrømmen i og samarbejdet mellem de involverede organer og muskler. Derved løses op for de ubalancer og spændinger, der er årsagen til den manglende funktionalitet.

En behandling varer almindeligvis mellem tre kvarter og en time. For børn varer behandlingerne et sted mellem få minutter og en halv time.

31-Juli-2015